Lancering nieuwe Ford EcoSport

Ford garage Heverlee

Ford garage

Ford garage

Beckers Motors & Partners

Beckers Motors is een officiële Ford-garage en Ford dealer die veel belang hecht aan kwaliteit, technische ondersteuning en service. Onze klanten zijn geen nummers. Wij gaan graag tot het uiterste voor u.

In onze ruime toonzaal kan u alle nieuwste modellen van Ford vinden. Kom gerust een kijkje nemen. Wij antwoorden graag op al uw technische, financiële en service-gerichte vragen. Rijdt u met een firmawagen of bent u verantwoordelijk voor de fleet van uw bedrijf? Vraag zeker naar onze leasingvoorwaarden.

Uiteraard kan u ook bij ons terecht voor het onderhoud van uw wagen. Onze vakmensen zijn allemaal uitstekend opgeleid en ze volgen de nieuwste technologische ontwikkelingen op de voet. Tijdens een onderhoudsbeurt of een herstelling stellen wij u één van onze vervangwagens ter beschikking. Als Ford erkend hersteller zorgt onze nieuwe carrosserie-afdeling voor de herstelling van alle blikschade.

Service is ons naamkaartje! Spring bij Beckers Motors binnen voor uw aankoop, leasing, onderhoud, herstellingen of carrosserie van uw Ford in Heverlee - Leuven en Tienen
 
Aarzel niet om ons te contacteren voor verdere informatie!
Verantwoordelijken Beckers Motors & Partners

Verantwoordelijken Beckers Motors & Partners

Uw Ford garage en Ford dealer in Heverlee, Leuven